DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR DE AGRARISCHE SECTOR

Agrarisch


Een gezond klimaat in de stal, daar draait het voor u om. Wij geven u advies, leveren de benodigde materialen en bieden u technische ondersteuning. Of het nu gaat om de varkenssector, pluimveesector, rundveesector of andere dieren, u bent bij ons aan het juiste adres. 

Wij leveren regelapparatuur, ventilatoren, inlaatsystemen, software/energiemanagement en apparatuur voor verwarming, koeling, warmteterugwinning, alarmering, voeren, enzovoort. Wij hebben sinds 1986 ervaring in het bieden van totaaloplossingen voor klimaatbeheersing in de agrarische sector.

Naast dat wij eigen producten leveren, zijn wij distributeur van onder andere Stienen Bedrijfselectronica en Multifan ventilatoren.
Varkens
Koeien
Pluimvee
 

Totaaloplossingen

Op onze website vindt u vele onderdelen die toe te passen zijn in uiteenlopende agrarische situaties. Door onze expertise en omvangrijke kennis zijn wij in staat om voor u en uw klanten het best passende systeem samen te stellen.

Tevens kunt u hier de interactieve productinformatie map downloaden.
Bekijk meer
Pluimveecomputer PL 9500
 

Regelapparatuur

De regelapparatuur is een belangrijk onderdeel van de apparatuur in de stal. Denk bijvoorbeeld aan de regelaars, klimaatcomputers en frequentieregelaars. Wij maken graag met u een plan voor goede regelingen in uw stal.
Bekijk meer
Multifan 130, 3 blads
 

Ventilatoren

Voor ventilatoren bent u bij ons aan het juiste adres. Zo leveren wij bijvoorbeeld ventilatiecassettes, pijpinbouw ventilatoren, gevelventilatoren en recirculatieventilatoren. Natuurlijk hebben wij hiervoor ook diverse accessoires. 
Bekijk meer
Dakkoker met pet
 

Dakdoorvoeren/buizen

Wij hebben verschillende dakdoorvoeren in ons assortiment. Het assortiment bestaat uit diverse soorten, die in verschillende maten geleverd kunnen worden. Natuurlijk adviseren wij u graag bij het maken van uw keuze.
Bekijk meer
Twinbuis
 

Verwarming

Verwarming in de intensieve veehouderij is een belangrijk onderdeel van het stalklimaat. Wij hebben de expertise en producten om uw stal op een zeer energiezuinige manier te verwarmen.
Bekijk meer
Kleventa HPT neveling nevel
 

Koeling

Het koelen van stallen kan grote problemen voorkomen. Wij hebben veel ervaring met het koelen in de intensieve veehouderij. Wij adviseren u graag om tot het beste resultaat te komen.
Bekijk meer
warmteterugwinning
 

Warmteterugwinning

Het hergebruiken van warme lucht is een duurzame oplossing voor het efficiënt verwarmen van uw stal. Wij hebben hier ruime ervaring in.
Bekijk meer
octalarm
 

Alarm

Het is essentieel om op tijd gewaarschuwd te worden als er problemen in de stal zijn. Daarom leveren wij hiervoor diverse producten, zoals alarmkiezers, alarmpanelen en alarmsystemen. Dit alles voor optimale zekerheid.
Bekijk meer
varkensdroogvoercomputer KFV 6400
 

Voeren

Een belangrijke factor in de intensieve veehouderij zijn de voerkosten. Wij hebben diverse producten in ons assortiment die u helpen deze kostenpost efficiënt en zorgvuldig te beheersen.
Bekijk meer
Aerowing AW 01
 

Inlaatsystemen

Een goede luchtverdeling is essentieel voor een goed klimaat. Wij leveren diverse inlaatsystemen zodat u de inlaat kunt kiezen die het beste past bij uw stal. Naast de luchtinlaten zelf vindt u hier ook de benodigde lieren/motoren.
Bekijk meer
FarmConnect
 

Software

Ook in de intensieve veehouderij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van software. Natuurlijk adviseren wij u graag over het gebruik hiervan.
Bekijk meer
Lumax
 

Overig

Hier vindt u informatie over verlichting, dierweging, ontwerphulpmiddelen en installatievoorbeelden.
Bekijk meer
 
Webdesign: i-3 Reclamebureau