DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR KLIMAATBEHEERSING

25-jarig jubileum Harold Geboers


Harold, deze week vieren we dat je 25 jaar werkzaam bent bij Kleventa, dat is al een hele tijd. Hoe ben je je loopbaan begonnen?
Tijdens mijn opleiding op de mts heb ik bij enkele bedrijven stage mogen lopen, een van die bedrijven was Kleventa. Na het afronden van de mts ben ik gestart op de hts en ben ik in militaire dienst gegaan. Na mijn diensttijd ben ik bij Kleventa komen werken.

In welke functie ben je begonnen?
Op 12 april 1991 ben ik begonnen als technisch medewerker. Dat was toen nog aan de Van Reedestraat in Lichtenvoorde. Er werkte toen al een storingsmonteur bij Kleventa, er was behoefte aan uitbreiding. In het begin heb ik vooral reparaties uitgevoerd vanuit de werkplaats bij Kleventa, later kwamen daar storingen bij klanten bij.

Kun je omschrijven hoe de eerste jaren waren?
De eerste jaren was het werk vooral erg servicegericht. De apparatuur waarmee we werkten had veel aandacht nodig, denk aan het onderhoud en reparaties. Door de nieuwe generatie computers werd dit anders, door de hogere kwaliteit hiervan waren er minder storingen. In de loop der jaren kwam er langzaam een verschuiving naar verkoopondersteunende taken.

Want hoe verliep je loopbaan bij Kleventa?
Ik ben dus gestart als technisch medewerker, later werd dit technisch commercieel medewerker. Sinds een jaar of vijf werk ik als technisch directeur. Er is toen een duidelijke splitsing gekomen in de diverse onderdelen binnen Kleventa. Ik werd technisch directeur en Mark Klein Tank algemeen directeur. We vullen elkaar aan.

Hoe is het bedrijf, we bestaan vandaag exact 30 jaar, de afgelopen jaren veranderd?
Er is natuurlijk veel veranderd, deels komt dit door de markt. De markt verandert, soms gedwongen door wetten en regels, als bedrijf anticipeer je hierop. De verhuizing in 1998 naar de Newtonstraat in Lichtenvoorde gaf natuurlijk meer ruimte voor ontwikkeling op alle gebieden. Waar we begonnen als groothandel voor de agrarische markt, kwamen daar later veel onderdelen bij, zoals een afdeling voor de woningbouw, utiliteit & industrie en de afdeling ontwikkeling. Nog weer later werden we actief in de klimaatbeheersing tijdens het veetransport en verdiepten we ons in de verkoop van airconditionings, luchtwassers, warmtepompen, luchtbehandelingskasten, producten op het gebied van zonne-energie en dergelijke. Wel is alles altijd gericht op de klimaatbeheersing, dat is immers waar we bij Kleventa goed in zijn. Wat opvalt is dat we altijd erg innovatief zijn geweest, maar dat het nu zichtbaarder is wat we doen.

Wat waren de hoogte- en dieptepunten in je carrière?
Dat is eigenlijk lastig te zeggen. Echte hoogte- en dieptepunten waren er niet, het zijn geleidelijke processen, je anticipeert op wat er om je heen gebeurt. Weet je wat het is, ik werk met heel veel plezier. Mijn dagen zijn erg afwisselend. En het is misschien cliché, maar de veelzijdigheid is wat het leuk maakt en waar de uitdaging in zit. Juist omdat ik bij alle onderdelen binnen het bedrijf betrokken ben, kan ik complete projecten begeleiden, zien hoe die als het ware door de organisatie lopen. Dan kan ik bijsturen, processen verbeteren. Dat is wat mijn functie zo leuk maakt. Natuurlijk heb ik veel kennis opgedaan in die 25 jaar, het is leuk dat ik die kennis dagelijks kan gebruiken.

Wat heeft ervoor gezorgd dat je al 25 jaar bij Kleventa werkzaam bent?
Ja, dat is toch die genoemde veelzijdigheid, ik heb gewoon een hele leuke baan. Natuurlijk helpt het ook dat ik weinig reistijd heb, van veel vrijheid geniet en dagelijks bij blijf leren en mezelf kan blijven ontwikkelen.

Enne… op naar de volgende 25 jaar?
Dat is wel lang hoor! Maar voorlopig zijn jullie nog niet van me af.Vacature Mediavormgever (stage)

Ben jij creatief en heb jij oog voor detail? Vind je het leuk om advertenties, folders en flyers te ontwerpen? Wil jij werken aan gave processen waarbij je van de...

Voorkom hittestress bij uw dieren - 3 oplossingen die helpen!
De temperaturen in ons land stijgen en door de warmte worden de dieren sloom, eten minder, krijgen minder weerstand of worden ziek. Dit zijn de gevolgen...

Aurea Hybride warmtepomp - snelste terugverdientijd!

De Aurea hybride add-on warmtepomp is door de consumentenbond uitgeroepen tot de hybride warmtepomp met de snelste terugverdientijd. 

Deze slimme, flexibele...Nieuwsarchief:

Download onze digitale productinformatie map!
Nieuwe afhaalruimte Kleventa B.V.
Optimaal en toch duurzaam koelen in de zomer en verwarmen in de winter!
Kleventa 35 jaar!
Bedrijfssluiting rondom feestdagen
Vakantiesluiting 2020
Project Heusinkveld
Verhuizen opslag Kleventa Solar
Nieuwe coronavirus (Covid-19)
Bedrijfssluiting rondom feestdagen
WIN een hoogwaardige video, ter waarde van € 250,-.
Bedrijfssluiting week 32 en 33
2e Pinksterdag zijn wij gesloten
Hemelvaartsdag 2019
Dutch Pork Expo beurs 2019
Dutch Poultry Expo beurs 2019
Update documentatie voor de agrarische sector
Samenwerking Universiteit van Twente
Expeditie Noordkaap 2019
Eindejaarssluiting 2018
Bedrijfssluiting week 32 en 33
Intersolar Munchen 2018
Vacatures Prismafilter
LIV Venray 2018
Expeditie Noordkaap 2018
Eindejaarssluiting 2017
RMV 2017
 
Bel: +31(0)544-372994
E-mail: info@kleventa.nl
Webdesign: i-3 Reclamebureau