DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR KLIMAATBEHEERSING

Kleventa 35 jaar!
Een prachtige mijlpaal voor ons bedrijf, want dit jaar vieren wij ons 35-jarig jubileum. Kleventa, al vanaf de start in 1986 een bekende in de regio op het gebied van klimaatbeheersing. Inmiddels kunnen we zeggen dat we ook ruim buiten de regio werkzaam zijn. Zo zijn de door ons ontwikkelde registratie- en regelingssysteem in functie in vele delen van de wereld, leveren we bijna dagelijks goederen aan onze buurlanden, staan we regelmatig op internationale beurzen en wordt er veel stroom opgewekt met behulp van onze solar-omvormers.  
 
Maar hoe begon het.. 
 
Kleventa is in 1986 opgericht door Lucie en Tonny Klein Tank. Vandaag, precies 10 jaar geleden, hebben zij het stokje overgedragen aan Mark Klein Tank. Namens alle collega’s feliciteren wij Mark dan ook met zijn 10-jarig jubileum als algemeen directeur.  


 
Of het nu gaat om de agrarische sector, woningbouw, industrie of utiliteitsbouw, Kleventa heeft zich in de 35 jaar van haar bestaan in al deze sectoren gespecialiseerd op het gebied van klimaatbeheersing. Daarnaast ontwikkelt Kleventa zelf ook producten voor bepaalde klimaattechnische situaties. Onze afdeling productontwikkeling is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve oplossingen op dit gebied.  
 
Inmiddels.. 
 
Kijken we terug op 35 prachtige jaren Kleventa, 420 maanden waarin we ons hebben ontwikkeld naar een bedrijf dat nu in vele takken werkzaam is binnen de klimaattechniek. 1826 weken waarin we nieuwe producten en ideeën produceren en realiseren. Al ruim 12.783 dagen doen we dit met z’n allen, inmiddels met meer dan 45 enthousiaste medewerkers.  
 
Nog meer feest.. 
 
Yourick Emaus is op 17 april 2021 alweer 12,5 jaar bij ons in dienst. Gestart als zaterdagmedewerker, maar inmiddels al jaren een duizendpoot binnen onze organisatie. Yourick, van harte gefeliciteerd!  


 
Het is jammer dat we vanwege het corona virus ons jubileum nu niet kunnen vieren op de wijze zoals we dit in gedachten hadden, maar natuurlijk laten we deze mijlpalen niet zomaar aan ons voorbij gaan en maken we er ondanks alles een geslaagde dag van. 
 
Op naar het volgende jubileum!  
 Nieuwe afhaalruimte Kleventa B.V.


Kleventa opent geheel nieuwe camera-bewaakte afhaalruimte!

 
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we de afgelopen periode onderzoek gedaan naar het...

Optimaal en toch duurzaam koelen in de zomer en verwarmen in de winter!
Naar aanleiding van de vraag van onze klant Frank van der Pavert ‘hebben jullie een koeling voor de kraamstal waarbij de luchtvochtigheid niet oploopt?’ konden wij...Nieuwsarchief:

Bedrijfssluiting rondom feestdagen
Vakantiesluiting 2020
Project Heusinkveld
Verhuizen opslag Kleventa Solar
Nieuwe coronavirus (Covid-19)
Bedrijfssluiting rondom feestdagen
WIN een hoogwaardige video, ter waarde van € 250,-.
Bedrijfssluiting week 32 en 33
2e Pinksterdag zijn wij gesloten
Hemelvaartsdag 2019
Dutch Pork Expo beurs 2019
Dutch Poultry Expo beurs 2019
Update documentatie voor de agrarische sector
Samenwerking Universiteit van Twente
Expeditie Noordkaap 2019
Eindejaarssluiting 2018
Bedrijfssluiting week 32 en 33
Intersolar Munchen 2018
Vacatures Prismafilter
LIV Venray 2018
Expeditie Noordkaap 2018
Eindejaarssluiting 2017
RMV 2017
LIV 2017
Fantastische oplossing stofreductie
25-jarig jubileum Miranda Geboers
Zomervakantie 2017/Zwarte Cross
 
Bel: +31(0)544-372994
E-mail: info@kleventa.nl
Webdesign: i-3 Reclamebureau