DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR KLIMAATBEHEERSING

Nieuwe coronavirus (Covid-19)

Beste relaties en gasten,
 
Zoals inmiddels algemeen bekend is, is er een nieuw coronavirus (Covid-19) dat een bedreiging vormt voor de volksgezondheid in Nederland en vele andere landen op de wereld.
Om de risico’s voor de volksgezondheid in Nederland zo klein mogelijk te houden zijn er door de regering verregaande maatregelingen getroffen door bijvoorbeeld mensen te vragen thuis te werken, mensen met gezondheidsklachten dringend te verzoeken thuis te blijven en sociale contacten te mijden. Een gevolg van deze maatregelen is economische schade voor het land, en daarmee dus ook voor het bedrijfsleven.
 
Hoewel Kleventa hard haar best doet om zo veel mogelijk door te gaan (eventueel vanuit huis door sommige collega’s), ontkomen ook wij niet aan de gevolgen van de genomen maatregelen.
 
Wij kunnen u beloven dat we ons best doen om al onze klanten en leveranciers zo goed mogelijk te bedienen.
 
Uit voorzorg hebben we in het bedrijf meerdere maatregelen getroffen om onze collega’s, klanten, leveranciers en andere relaties zo goed mogelijk te beschermen. Dagelijks controleren we of deze maatregelen nog toereikend zijn voor de situatie op dat moment.
Hiervoor hopen we op uw begrip en vragen u vriendelijk om de aangegeven maatregelen in acht te nemen voor uw eigen veiligheid, maar ook dat van onze collega’s en overige relaties.
 
Mocht u vragen hebben over de mogelijkheid van het uitleveren van artikelen, neem dan gerust contact op met één van onze verkopers door te bellen naar +31 (0)544-372994.Voorkom hittestress bij uw dieren - 3 oplossingen die helpen!
De temperaturen in ons land stijgen en door de warmte worden de dieren sloom, eten minder, krijgen minder weerstand of worden ziek. Dit zijn de gevolgen...

Aurea Hybride warmtepomp - snelste terugverdientijd!

De Aurea hybride add-on warmtepomp is door de consumentenbond uitgeroepen tot de hybride warmtepomp met de snelste terugverdientijd. 

Deze slimme, flexibele...

Download onze digitale productinformatie map!
Om het voor u als klant wat makkelijker te maken hebben wij gekozen om onze papieren productinformatie map te transformeren naar een digitale versie. Deze digitale...Nieuwsarchief:

Nieuwe afhaalruimte Kleventa B.V.
Optimaal en toch duurzaam koelen in de zomer en verwarmen in de winter!
Kleventa 35 jaar!
Bedrijfssluiting rondom feestdagen
Vakantiesluiting 2020
Project Heusinkveld
Verhuizen opslag Kleventa Solar
Nieuwe coronavirus (Covid-19)
Bedrijfssluiting rondom feestdagen
WIN een hoogwaardige video, ter waarde van € 250,-.
Bedrijfssluiting week 32 en 33
2e Pinksterdag zijn wij gesloten
Hemelvaartsdag 2019
Dutch Pork Expo beurs 2019
Dutch Poultry Expo beurs 2019
Update documentatie voor de agrarische sector
Samenwerking Universiteit van Twente
Expeditie Noordkaap 2019
Eindejaarssluiting 2018
Bedrijfssluiting week 32 en 33
Intersolar Munchen 2018
Vacatures Prismafilter
LIV Venray 2018
Expeditie Noordkaap 2018
Eindejaarssluiting 2017
RMV 2017
LIV 2017
 
Bel: +31(0)544-372994
E-mail: info@kleventa.nl
Webdesign: i-3 Reclamebureau