DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR KLIMAATBEHEERSING

Vacature Allround HR medewerker

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Vind je het leuk om op strategisch niveau mee te denken, maar heb je ook een hands on mentaliteit? Kun je zelfstandig werken en jouw tijd naar eigen inzicht indelen?

Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
Wij zoeken een nieuwe collega met expertise en doorzettingsvermogen voor de functie van:
 

Allround HR medewerker

16 tot 24 uur per week

Wat ga je doen:
Je bent de drijvende kracht achter het beleid op het gebied van HRM. Dit betekent dat je enerzijds verantwoordelijk bent voor het verrichten van beleidsmatige en adviserende werkzaamheden op organisatie niveau én werknemer niveau. Anderzijds hou je je bezig met alle uitvoerende werkzaamheden op het gebied van de verschillende HR facetten. Dit alles doe je met als doel om medewerkers en het management te ondersteunen met de vraagstukken en uitdagingen die vallen binnen jouw vakgebied. Daarnaast beheer je de verzekeringen binnen de organisatie en zorg je samen met een collega voor de interne communicatie van ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Wie ben jij:
Wij zijn per direct op zoek naar een echte aanpakker die kennis heeft van wet- en regelgeving op het gebied van Personeel & Organisatie. Tevens ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in je vakgebied. Je kunt je flexibel opstellen en overzicht houden. Daarin ben je niet bang om bij te sturen als het nodig is. We vragen een grote mate van zelfstandigheid, een praktische en oplossingsgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt een hbo denk- en/of werkniveau en een relevante opleiding op het gebied van HR afgerond. Daarnaast ben je open, enthousiast en bruis je van de energie. Je kunt niet wachten om bij ons aan slag te gaan! Kun jij deze verantwoordelijkheid aan? Aarzel dan niet en solliciteer op deze uitdagende baan.

Wie zijn wij:
Kleventa is een innoverende groothandel op het gebied van klimaatbeheersing. Hierbij zijn wij actief in verschillende branches. Onze afdeling Koudhè richt zich op de sectoren Woningbouw, Utiliteit en Industrie en houdt zich bezig met de verkoop van airconditioning, warmtepompen en ventilatie. Comfort is voor de eindklant heel belangrijk en daarbij staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Onze agrarische afdeling richt zich op klimaatbeheersing in de stal waarbij wij totaaloplossingen leveren voor een gezond klimaat voor de dieren. Ook zijn wij een paneelbouwer in een nichemarkt van veetransport waarbij een goed klimaat tijdens het transport van dieren centraal staat.

Wij zijn altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen en op zoek naar mooie oplossingen. Naast de verkoop van onze producten vinden we service en ondersteuning ook heel belangrijk. Graag denken we in oplossingen en is een goede samenwerking met de installateur de basis voor succes voor ons. Er heerst een zeer informele cultuur waar ruimte is voor eigen inbreng en waar nieuwe ideeën altijd welkom zijn.

Is je interesse gewekt?
Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar onze afdeling personeelszaken ter attentie van Mieke Aalbers: m.aalbers@kleventa.nl. Voor nadere inlichtingen kun je bellen met Mieke via 0544-372994 of haar een e-mail sturen. Wij kijken uit naar je sollicitatie!Vacature Secretaresse - ondersteuning verkoop
Wij zijn misschien wel op zoek naar jou!
Wij zoeken een nieuwe collega met een dienstverlenend karakter voor de functie van:
 

Secretaresse/ondersteuning...Eindejaarssluiting 2018
Onze openingstijden wijzigen rond de feestdagen.

Van maandag 24 december tot en met woensdag 2 januari zijn wij gesloten.
Zoals altijd blijft onze servicedienst...

Vacature werkvoorbereider

Vacatures Kleventa


Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Kun je zelfstandig werken en jouw tijd naar eigen inzicht indelen?

Dan zijn wij op...Nieuwsarchief:

Bedrijfssluiting week 32 en 33
Intersolar Munchen 2018
Vacatures Prismafilter
LIV Venray 2018
Expeditie Noordkaap 2018
Eindejaarssluiting 2017
RMV 2017
LIV 2017
Fantastische oplossing stofreductie
25-jarig jubileum Miranda Geboers
Zomervakantie 2017/Zwarte Cross
Hemelvaartsdag 2017
Koningsdag 2017
Nieuwe inhoudsopgave
Nieuwe producten (jan. 2017)
Eindejaarssluiting 2016
Subsidie voorjaarsronde 2017
Expeditie Noordkaap 2017
Beursinformatie LIV en RMV
Nu subsidie op AHP warmtepomp
Nieuwe versies Smarty wtw-units
Zomervakantie 2016
Per 1 mei importeur SDP leidingsysteem
25-jarig jubileum Harold Geboers
Solar Solutions 2016/officieel importeurschap
Nieuwe documentatie
Vacatures
 
Bel: +31(0)544-372994
E-mail: info@kleventa.nl
Webdesign: i-3 Reclamebureau