DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR KLIMAATBEHEERSING

Vacature Paneelbouwer

Wil jij je inzetten voor meer duurzaamheid in onze samenleving?
Denk je in oplossingen en is een leuke werkomgeving belangrijk voor je?


Dan zijn wij op zoek naar jou!

Paneelbouwer
38 uur per week

Wat ga je doen?
Als paneelbouwer ben je de vakman die verantwoordelijk is voor het opbouwen van besturingskasten en bedieningspanelen op basis van schema’s.

Wie ben jij?
Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een paneelbouwer die netjes en foutloos besturingskasten en bedieningspanelen kan opbouwen. Je werkt graag binnen een team en kunt ook zelfstandig werken.

Functie-eisen
• MBO werk-denkniveau
• Hart voor techniek en duurzaamheid
• Je hebt de opleiding 1ste monteur elektrotechnische systemen succesvol afgerond of een MBO opleiding elektrotechniek niveau 3.

Waar kom je te werken?
Je werkt op onze ontwikkel- en productieafdeling “Eltron”. Wij zijn de specialist in paneelbouw op maat voor grote spelers in veetransport. Daarnaast leveren wij onder andere ook aan onze agrarische afdelingen ten behoeve van klimaatbeheersing in stallen en data logging van luchtwassers. Je werkt samen in een vast team bestaande uit ontwikkelaars, een werkvoorbereider, paneelbouwers en vaste vakantie-/zaterdagkrachten.

Wie zijn wij?
Kleventa is een specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Hierbij zijn wij actief in verschillende branches. Onze agrarische afdeling richt zich op klimaatbeheersing in de sector waarbij wij totaaloplossingen leveren voor een gezond klimaat voor de dieren. Ook zijn wij de specialist in paneelbouw op maat voor grote spelers in veetransport waarbij een goed klimaat tijdens het transport van dieren centraal staat. Onze afdeling Koudhè richt zich op de sectoren Woningbouw, Utiliteit en Industrie en houdt zich bezig met de verkoop van airconditioning, warmte- pompen en ventilatie. Comfort is voor de eindklant heel belangrijk en daarbij staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen en op zoek naar mooie oplossingen. Naast de verkoop van onze producten vinden we service en ondersteuning ook heel belangrijk. Graag denken we in oplossingen en is een goede samenwerking met de installateur de basis voor succes voor ons. Er heerst een zeer informele cultuur waar ruimte is voor eigen inbreng en waar nieuwe ideeën altijd welkom zijn.

Is je interesse gewekt?
Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar onze afdeling personeelszaken ter attentie van Karin Nauta: k.nauta@kleventa.nl. Voor nadere inlichtingen kun je bellen met Karin via 0544-372994 of haar een e-mail sturen. Kijk ook eens op onze website: www.kleventa.nl wanneer je nieuwsgierig naar ons bent geworden. Wij kijken uit naar je sollicitatie!Vacature commercieel talent ondersteuning verkoopteam
Ben jij een alleskunner die zowel commercieel als organisatorisch sterk is?
Denk jij in oplossingen en is een goede klantrelatie voor jou van essentieel belang?vakantiesluiting 2020
Geachte relatie,

Het COVID-19 virus heeft heel wat teweeg gebracht.
Wij hopen dat u desondanks toch een mooie eerste helft van 2020 achter de rug heeft en...


Project Heusinkveld
Naar aanleiding van onze actie op “duurzame dinsdag” waarbij een van onze relaties een video van hun duurzame project kon winnen presenteren wij bij deze de winnaar...Nieuwsarchief:

Verhuizen opslag Kleventa Solar
Nieuwe coronavirus (Covid-19)
Vacature Paneelbouwer
Bedrijfssluiting rondom feestdagen
WIN een hoogwaardige video, ter waarde van € 250,-.
Bedrijfssluiting week 32 en 33
2e Pinksterdag zijn wij gesloten
Hemelvaartsdag 2019
Dutch Pork Expo beurs 2019
Dutch Poultry Expo beurs 2019
Update documentatie voor de agrarische sector
Samenwerking Universiteit van Twente
Expeditie Noordkaap 2019
Eindejaarssluiting 2018
Bedrijfssluiting week 32 en 33
Intersolar Munchen 2018
Vacatures Prismafilter
LIV Venray 2018
Expeditie Noordkaap 2018
Eindejaarssluiting 2017
RMV 2017
LIV 2017
Fantastische oplossing stofreductie
25-jarig jubileum Miranda Geboers
Zomervakantie 2017/Zwarte Cross
Hemelvaartsdag 2017
Koningsdag 2017
 
Bel: +31(0)544-372994
E-mail: info@kleventa.nl
Webdesign: i-3 Reclamebureau