DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR ZONNE-ENERGIE

Kleventa Solar


Kleventa Solar is een zeer actief en innovatief bedrijf dat zich richt op de wereldwijde import en export van zonne-energie gerelateerde producten. Ons assortiment is breed en de kwaliteitstandaard is hoog. We selecteren onze merken zorgvuldig en durven vast te houden aan de merken die consistent zijn in het leveren van hoge kwaliteit.
 
Wij willen vooruitstrevend zijn in het vinden en aanbieden van systemen die tegemoetkomen aan uw wensen. Hoge kwaliteit, duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar: dat zijn de kaders waarbinnen we onze producten neerzetten. Tevens hebben we de kennis in huis om u optimaal te adviseren.

Van omvormer tot paneel, Kleventa Solar is uw specialist!
Sunrise SR M B paneel
 

Zonnepanelen

Kleventa Solar levert poly-crystalline of mono-crystalline panelen die elk hun eigen uitvoering of eigenschappen hebben. Of het nu om ‘normale’ polycrystalline panelen, full black panel, een dakpan met pv, flexibele zonnepanelen of glas-glas panelen gaat, wij kunnen uit voorraad leveren.
Bekijk meer
Coolcept StecaGrid 3000 3600
 

Omvormers

Benut elke zonnestraal optimaal met een omvormer van Steca of Mastervolt. Wij leveren deze omvormers uit voorraad. Naast het leveren helpen wij u graag bij het maken van uw keuze en geven wij support bij eventuele technische vragen.
Bekijk meer
Schets
Solar Log
 

Monitoring

We hebben verschillende dataloggingsystemen in ons programma. Van modellen met een standaard usb-uitleeskabel tot internet of zelfs lcd-displayuitlezing. Naast het leveren van een goed product kan onze serviceafdeling ook ondersteuning bieden bij technische vragen.
Bekijk meer
KLE CLICK dakhaak
 

Bevestigingsmateriaal

Voor elke daksoort is een passende oplossing beschikbaar, waarbij het tegenwoordig niet altijd meer noodzakelijk is om uw dak te doorboren. Daarnaast leveren wij systemen voor gevelplaatsing en plaatsing van uw systeem op platte ondergrond. 
Bekijk meer
Solarkabel STD incl. connectors
female
Solar Y connector MC4
 

Bekabeling en toebehoren

Om te komen tot een optimaal rendement van uw pv-installatie is ook de kwaliteit van bekabeling en connectoren van groot belang. Wij leveren de bijpassende bekabeling en diverse connectoren uit voorraad.
Bekijk meer
Solar Log
Sunrise
Bruk Bet
2power
SAJ
Steca
Sofar Solar
Solar Fox.
 

Merken

Ons assortiment is breed en de kwaliteitsstandaard is hoog. We selecteren onze merken zorgvuldig en durven vast te houden aan merken die consistent zijn in het leveren van hoge kwaliteit.
Bekijk meer
 
Webdesign: i-3 Reclamebureau