DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR ZONNE-ENERGIE

Nieuwe types Soladin WEB

De Soladin WEB-serie is uitgebreid met de Soladin 2200 en 3000 Web. Er zijn nu 4 modellen in de Soladin WEB range leverbaar; een 1.050 W, 1.575 W, 2.200 W en een 3.000 W uitvoering. Daarnaast is de bekende Soladin 600 leverbaar. Hiermee is de Soladin WEB-serie geschikt voor 3 tot 15 zonnepanelen.

Schaduwmanagement IntelliShade
De Soladin WEB omvormers zijn standaard voorzien van IntelliShade, dat als onderdeel van Intelliconcept zorgt voor beperking van verliezen door schaduw. Nu grote toleranties tussen panelen tot het verleden behoren zijn dure en complexe micro inverters & optimizer oplossingen grotendeels overbodig worden. Beschaduwde zonnecellen worden geïsoleerd en gebypassed, waardoor de rest van de cellen in de panelen optimaal presteren.
 
Gebruiksvriendelijkheid & installatiegemak
Tijdens de ontwikkeling is rekening gehouden met gebruiksgemak, waardoor o.a. het monitoren uiterst eenvoudig in zijn werk gaat. De omvormer kan ook in een handomdraai worden geïnstalleerd. Vanwege de AC stekker bij de Soladin 2200 & 3000 WEB is een AC werkschakelaar niet nodig.
 
Hoge beschermingsklasse & stille werking
Mastervolt heeft voor de twee laatste modellen gekozen voor een IP65 behuizing zodat de omvormers bestand zijn tegen vochtige & stoffige omgevingsfactoren.
 
Betrouwbare monitoring en hogere opbrengst
De Soladin WEB omvormers zijn uitgerust met geïntegreerde wifi in combinatie met online monitoring via het IntelliWeb portaal op de eigen Mastervolt server in Nederland. Eigenaren kunnen zelf hun investering monitoren zonder extra apparatuur of software. Installateurs worden ontzorgd door fabrieks-updates via het Internet.
De kWh opbrengst van installaties kunnen met de Soladin WEB omvormers worden verhoogd tot 10% doordat de omvormers standaard voorzien zijn van Intelliconcept; de acht slimme Mastervolt innovaties.
 
Kwaliteit & garantie
De Soladin 2200 & 3000 WEB worden geproduceerd onder strikte kwaliteits- en milieueisen zoals ISO 9001 & ISO 14001. Door de Zero Defects policy wordt uitval tot het minimum beperkt. De Soladin WEB omvormers worden standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie. Vacature werkvoorbereider


Bedrijfssluiting week 32 en 33


Intersolar Munchen 2018
Nieuwsarchief:

Eindejaarssluiting 2017
25-jarig jubileum Miranda Geboers
Hemelvaartsdag 2017
Zomervakantie 2016
Update website
25-jarig jubileum Harold Geboers
Solar Solutions 2016/officieel importeurschap
Subsidieregelingen 2016 voor duurzame energie
Vacatures
Extra zekerheid voor klanten
Nieuwe types Soladin WEB
NEN Veiligheidbepalingen
 
Bel: +31(0)544-372994
E-mail: solar@kleventa.nl

Onze merken:

SAJSolarfox.Sofar SolarSunriseBruk BetSteca2power
Webdesign: i-3 Reclamebureau