DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR VEETRANSPORT

Veetransport


Speciaal voor het veetransport hebben wij het KVM-systeem (Kleventa Vehicle Management) ontwikkeld, voor een goed klimaat tijdens het transport van de dieren. Met het KVM “Livestock transport” systeem wordt voldaan aan de nieuwste Europese Transportverordening. Het KVM-systeem is zo opgebouwd dat deze altijd minimaal voldoet aan de eisen, maar makkelijk uit te breiden is naar een zeer uitgebreid systeem. Met de KMV Main Unit kunt u gewenste zaken laten controleren, besturen en registreren. Als optie kunt u gewenste gegevens direct uitlezen op locatie of (online) op kantoor.

Het systeem is slim en compact ontworpen, gemakkelijk te installeren en uit te bereiden met gewenste klant opties. Het KVM-systeem kan naar uw gewenste vloot worden aangepast, zodat u niet investeert in onnodige opties. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons of met onze dealers opnemen.

Om een beeld te geven van de mogelijkheden van het KVM-systeem, kunt u inloggen met een demoaccount. Hiervoor klikt u hieronder op inloggen en logt u in met inlognaam 'demo' en wachtwoord 'demo'.
 
Inloggen
 
Webdesign: i-3 Reclamebureau