DE COMPLETE GROOTHANDEL VOOR WONINGBOUW, UTILITEIT EN INDUSTRIE

Woningbouw, utiliteit en industrie


Comfortabel wonen, leren of werken vraagt een aangenaam klimaat. Door onze expertise en omvangrijke kennis zijn wij in staat om voor u en uw klanten het best passende systeem samen te stellen.

Hierbij houden wij er rekening mee dat het gekozen systeem montage- en onderhoudsvriendelijk moet zijn en een hoog rendement moet hebben, maar toch energiezuinig moet zijn. Daarnaast moeten de artikelen resonantie- en geluidsarm functioneren. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing.

Wij geven u advies, leveren de benodigde materialen en bieden u technische ondersteuning. Hiermee bieden wij u een compleet pakket. Als groothandel hebben wij een groot assortiment producten op voorraad.
01salda
 

Luchtbehandelingskasten Salda

De modulaire luchtbehandelingskasten en compacte wtw-units van fabrikant UAB Salda zijn voorzien van gerenommeerde componenten en zijn getest door onafhankelijk laboratorium Siventa!
Deze plug-and-play-systemen zijn zeer eenvoudig te koppelen aan een netwerk of gebouwbeheersysteem middels de meest voorkomende datacommunicatieprotocollen.
Bekijk meer
KFL flexibel luchtleidingsysteem
 

Luchtkanalen/waterleidingen

Er zijn vele uitvoeringen van luchtkanalen. Denk hierbij aan uitvoeringen als gegalvaniseerd, kunststof, geïsoleerd of flexibel. Bekijk ook eens ons unieke flexibele luchtleidingsysteem KFL.
Bekijk meer
Woonhuisunit CVE ECO
 

Ventilatoren

Of het nu gaat om ventilatoren voor woonhuizen, utiliteit of industrie, u bent bij ons aan het juiste adres. Vrijwel alle ventilatoren in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar, net als de benodigde accessoires.
Bekijk meer
Warmteterugwinning
 

Warmteterugwinning

In ons assortiment vindt u vele mogelijkheden om warmte terug te winnen. Bij de keuze voor onze producten voor warmteterugwinning is duurzaamheid natuurlijk een belangrijk uitgangspunt.
Bekijk meer
Rooster
 

Roosters en gevelkleppen

U vindt bij ons vele plafondroosters, buitenluchtroosters, gevelkleppen en brandroosters. Ook leveren wij hiervoor verschillende accessoires.
Bekijk meer
Ventilatorregelaar MFC
 

Regelapparatuur

Een goede klimaatbeheersing staat of valt met het regelen van de apparatuur. Wij bieden u vele mogelijkheden, voor een perfecte aansluiting op uw situatie.
Bekijk meer
 
Webdesign: i-3 Reclamebureau